ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ & DEWALT® ΣΤΗΝ 4η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ECO-TEC»

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μαϊ
25
2011

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ & DEWALT® ΣΤΗΝ 4η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ECO-TEC»

ECOTECΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της εταιρείας μας στην « ECO-TEC », την 4η Διεθνή Έκθεση με αντικείμενο τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα, η οποία πραγματοποιήθηκε από 07 έως 10 Απριλίου 2011 στο EXPO ATHENS EXHIBITION CENTER, στην Ανθούσα Άττικής.
Πλάι σε εταιρείες από τον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων παρουσιάστηκαν  η υπεροχή και τα νέα μοντέλα των επαγγελματικών ηλεκτρικών εργαλείων DEWALT® που σχετίζονται με τις συγκεκριμένες εφαρμογές.  Σε μια έκθεση όπου ήταν στραμμένα τα βλέμματα όλων, καθώς εκεί χτυπά ο παλμός πολλών αναπτυξιακών προσδοκιών για την χώρα και όχι μόνο, πλήθος ενδιαφερομένων προσήλθαν στο περίπτερο για να ενημερωθούν για τις σημαντικές δυνατότητες των ηλεκτρικών εργαλείων DEWALT®. Δοκιμάζοντας τις ασύγκριτες αντοχές τους, όλοι συμφώνησαν πως θα τα χρησιμοποιούσαν σε κάθε κατασκευαστική τους ανάγκη, δικαιώνοντας την παρομοίωσή τους ως « ΣΚΥΛΙΑ » στα χέρια των επαγγελματιών.

Η έκθεση έληξε με την απόλυτη ικανοποίηση των διοργανωτριών εταιρειών, αλλά και με θετικό πρόσημο ως προς την ενημέρωση και εξυπηρέτηση του κοινού.