ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ MEDWOOD 2010

Μαϊ

ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ MEDWOOD 2010

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ low
Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε. και η  DEWALT έδωσαν κάτι παραπάνω από ένα δυναμικό παρόν στην 3η Διεθνή Έκθεση ΜEDWOOD, που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 25 Απριλίου 2010, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO (Αεροδρόμιο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ).

Η συμμετοχή αυτή δεν αντανακλούσε μόνο την ενεργή παρουσία των δυο εταιρειών στον κλάδο και την αγαστή συνεργασία τους από την αρχή του έτους, αλλά και την από κοινού κρίση τους, ότι όφειλαν να αφουγκραστούν από κοντά τους επιχειρηματίες και τον τεχνικό κόσμο από τον χώρο του ξύλου και του επίπλου.

Εμπορικοί επισκέπτες όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο και τα Βαλκάνια, κατέκλισαν από τις πρώτες μέρες της έκθεσης το 112 m2 περίπτερο, που φιλοξενούσε την μοναδική σε πανευρωπαϊκό επίπεδο επιτόπια επίδειξη της ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΝΟΒΟΠΑΝΟΒΙΔΑ τροχισμένων οδοντώσεων του σπειρώματος σε σχήμα αστεριού, STARTECH, ενώ στον ίδιο χώρο παραθέτονταν σε εκθετήρια όλα τα νέα μοντέλα της σειράς επαγγελματικών εργαλείων-μηχανημάτων ξύλου DEWALT.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ low
Η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου αποτύπωνε τον ενθουσιασμό ακόμη και του πιο απαιτητικού χρήστη, ο οποίος διαπίστωνε ο ίδιος στην πράξη την ανωτερότητα της ΝΕΑΣ ΝΟΒΟΠΑΝΟΒΙΔΑΣ STARTECH σε μελαμίνες και ξύλα, ενώ σε εξέλιξη βρισκόταν η ενημέρωση του κοινού από έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα για όλα τα χαρακτηριστικά της πλούσιας γκάμας των παρατιθέμενων ηλεκτρικών εργαλείων DEWALT.

Με μεγάλη έκπληξη οι επαγγελματίες παρακολουθούσαν το πόσο πιο εύκολη θα είναι η καθημερινή τους εργασία από εδώ και στο εξής,τόσο με τα κορυφαία στον χώρο τους και μοναδικά στην ποιότητα ηλεκτρικά εργαλεία DEWALT, όσο και με την χρήση της ΝΕΑΣ ΝΟΒΟΠΑΝΟΒΙΔΑΣ. Έτσι πολλοί έσπευσαν να αδράξουν την ευκαιρία για συνεργασία στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής που πάντα προσφέρουν οι δυο εταιρείες.

Χαρακτηριστική ήταν η προσήλωση στα επιτόπια τεστ που γίνονταν στην ΝΕΑ ΝΟΒΟΠΑΝΟΒΙΔΑ STARTECH  για να συμφωνήσουν όλοι ότι χρειαζόταν εδώ και καιρό μια νέα τεχνολογία στις νοβοπανόβιδες και στις βίδες ξύλου και μια γενικότερη αλλαγή σελίδας στα συστήματα στερέωσης.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ low Παράλληλα διεξαγόταν ο τελικός του πανελλήνιου διαγωνισμού βιδώματος μέσα στο περίπτερό στον χώρο της DEWALT, όπου ο νικητής έπαιρνε το βραβείο των 3.000€ και θα συμμετείχε στους πανευρωπαϊκούς αγώνες στην Βαλένθια της Ισπανίας.

Η ικανοποίηση για τα νέα εργαλεία DEWALT που κρατούσαν στα χέρια τους οι χρήστες και η αναγνώριση της υπεροχής της ΝΕΑ ΝΟΒΟΠΑΝΟΒΙΔΑΣ STARTECH (TORX, WOOD, HOBO, FLOOR) από όλους τους φορείς του κλάδου ερχόταν σαν επιστέγασμα των προσπαθειών των δυο εταιρειών για την διαρκή και επίπονη αναζήτησή τους στις πιο εξελιγμένες και συμφέρουσες λύσεις για ερασιτέχνες και επαγγελματίες.

Πιστοί στην υπόσχεσή τους λοιπόν, όσο αφορά την καινοτομία, αντιμετωπίζουν την οικονομική κρίση σαν ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη και με γνώμονα τη συνεχή αναπτυξιακή τους πορεία τα τελευταία έτη και την αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία στην MEDWOOD 2010, αναδεικνύουν την ανάγκη σας για διαρκή αλλαγή και εξέλιξη, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη κλαδική έκθεση.

Για περισσοτερο φωτογραφικο υλικό σχετικα με την εκθεση MEDWOOD 2010 πατηστε εδω.