ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2015 - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ιαν
08
2024

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001:2015 - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Πιστοποίηση ISO 9001:2023Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε., ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι έχει επιτύχει την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 για τη Διαχείριση Ποιότητας.

Το ISO 9001:2015 είναι ένα διεθνές πρότυπο ποιότητας που αναγνωρίζεται παγκοσμίως και προσφέρει ένα πλαίσιο για τη βελτίωση των διαδικασιών και την ενίσχυση της ικανότητας μιας επιχείρησης να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της.

Η επίτευξη της πιστοποίησης ISO 9001:2015 αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς δέσμευσης της ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε. προς την ποιότητα και την αριστεία σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας. Αυτή η πιστοποίηση επιβεβαιώνει όχι μόνο τη συμμόρφωσή μας προς τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, αλλά και τη στρατηγική μας προσέγγιση για τη βελτίωση των διαδικασιών και τη διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε., Αλέξανδρος Παπαδέας, σχολίασε: "Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που ανακοινώνουμε αυτήν τη σημαντική επίτευξη. Η πιστοποίηση ISO 9001:2015 αντικατοπτρίζει τη συνεχή δέσμευσή μας για υψηλά πρότυπα ποιότητας και τη συνεχή προσπάθεια μας για τη βελτίωση και την αριστεία σε όλες τις πτυχές της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Αυτή η επίτευξη οφείλεται στη σκληρή δουλειά και τη συνεισφορά όλων των μελών της εταιρείας μας.

Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε. παραμένει αφοσιωμένη στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών της. Η επίτευξη της πιστοποίησης ISO 9001:2015 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση και αναδεικνύει την ικανότητα μας να πληρούμε και υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας.