ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Σεπ
03
2021

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

Newsletter Diamonds 2Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ A.E. βραβεύθηκε και φέτος ως μία από τις δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των καταξιωμένων βραβείων επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of The Greek Economy 2021, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου, στο Κτήμα «Γαλάζιο» δίπλα στη θάλασσα, στο Ελληνικό.

Η γιορτή-θεσμός της υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας της χώρας διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ),του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), και παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα καθώς επίσης και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

ΣΤΟΧΟΣ της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις κατά το 2021. Η αξιολόγησή τους γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων μεταξύ των οποίων είναι: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, κλπ. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η δραστηριότητά τους σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Το σχετικό βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, Δημήτρης Παπαδέας.