ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ STARTECH

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιουλ
13
2021

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ STARTECH

metro krausmann news 01Το βασικό χαρακτηριστικό της τεχνολογίας STARTECH είναι η ευρεσιτεχνία των τροχισμένων οδοντώσεων του σπειρώματος σε σχήμα αστεριού.

H τεχνολογία που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο δουλειάς σας, κάνοντας την πιο εύκολη, πιο γρήγορη, πιο αποτελεσματική. Μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά της βίδας με τεχνολογία STARTECH που η εταιρία μας φέρνει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, θα σας πείσει για τη λειτουργικότητά της. Έχει σχεδιαστεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια για να καλύψει και τον πιο απαιτητικό τεχνίτη. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα. Εμπιστευθείτε την πιο έμπειρη ομάδα επαγγελματιών. Την ομάδα που τριάντα πέντε χρόνια πρωτοπορεί, όχι μόνο με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, αλλά και την αφοσίωση της σε εσάς, τους συνεργάτες της και σας παρέχει προϊόντα πρώτης γραμμής με εξειδικευμένη υποστήριξη.

Μοναδικά πλεονεκτήματα STARTECH:

✔ Χωρίς προτρύπημα
✔ 50% γρηγορότερη διείσδυση
✔ 50% λιγότερη ροπή βιδώματος
✔ 50% λιγότερος χρόνος συναρμολόγησης

Επισκεφθείτε το www.fsco-startech.gr, την ανανεωμένη ιστοσελίδα της STARTECH by FSCO®, κατεβάστε τον νέο κατάλογο και μάθετε περισσότερα για το πρωτοποριακό σύστημα βιδώματος.