TACTIX® – YARDSMITH® - ONSITE®

TACTIX® – YARDSMITH® - ONSITE®

ΠΙΣΩ

tactix logo   yardsmith logo   ONSITE LOGO
 
Η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη για την αποκλειστική διανομή των προϊόντων της εταιρείας Meridian International από το 2012 έως σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, όλων των προϊόντων που φέρουν το λογότυπο TACTIX® όπως συστήματα αποθήκευσης, εργαλεία χειρός, σιδηρικά, καθώς επίσης της ONSITE® και αγροτικών προϊόντων με τo λογότυπo YARDSMITH®.  

Όλα τα προϊόντα ξεχωρίζουν για τα μοναδικά τους πλεονεκτήματα:

  • Ασυναγώνιστη εργονομία
  • Μοναδική λειτουργικότητα
  • Πατενταρισμένες καινοτομίες
  • Άψογη συσκευασία
  • Εξαιρετική παρουσίαση

Η εταιρεία μας παρέχει στα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων TACTIX®YARDSMITH®  και ONSITE®  με ολοκληρωμένες λύσεις προβολής των προϊόντων σε εκθετήρια προβολής.stand TACTIX resized
tactix logo
tactix 2
Η TACTIX® είναι μια κορυφαία παγκόσμια ετικέτα σε εργαλεία χειρός, συστημάτα αποθήκευσης και εξαρτημάτα, με γνώμονα την εργονομία και την λειτουργικότητα. Το επίκεντρο της TACTIX® είναι να παρέχει τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα στη διάθεση του επαγγελματία.

tactix 1 Η ολοκληρωμένη προσέγγιση της καινοτομίας, της ανάπτυξης προϊόντων και της εστίασης στην ποιότητα, κατέστησε την TACTIX® μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ετικέτες στη βιομηχανία εργαλείων. Με την γκάμα των προϊόντων να αυξάνεται ραγδαία, η TACTIX® προσφέρει μια λύση για κάθε απαιτητική εργασία.


yardsmith logo 1

yardsmith 1
Η Meridian International με υπερηφάνεια λανσάρει τα νέα καινοτόμα εργαλεία χειρός κηπουρικής με το εμπορικό σήμα YARDSMITH®. Η πρόσφατα σχεδιασμένη σειρά είναι μια τεράστια επιτυχία, κερδίζοντας πολλά συγχαρητήρια από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Με νέα σχεδιαστικά στοιχεία, νέες προϊοντικές καινοτομίες, νέες συσκευασίες και συνδυασμούς χρωμάτων είναι αυτά που αναβαθμίζουν την YARDSMITH® σε ένα υψηλότερο επίπεδο στην βιομηχανία.


ONSITE LOGO 
onsite NEW Τα επώνυμα προϊόντα της Meridian  International έχουν αυξηθεί και συνεχίζουν να αυξάνονται συστηματικά. Το φάσμα των εργαλείων χειρός και εξαρτημάτων ONSITE®  είναι αφοσιωμένο να παρέχει στους DIY (ερασιτέχνες) πελάτες εργαλεία υψηλής ποιότητας σε εξαιρετική τιμή. Η ONSITE® σειρά έχει σχεδιαστεί για να θέσει το σωστό εργαλείο για κάθε εργασία, στα ικανά χέρια της καθημερινής επισκευής στο σπίτι.


 meridian logo ksefΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ MERIDIAN 
 

meridian building Η Meridian International, μια εταιρεία πιστοποιημένη με ISO9001, έχει εδραιωθεί επιτυχώς από το 1992, ως ένας ηγετικός οργανισμός που υπηρετεί την αγορά εργαλείων και συστημάτων αποθήκευσης.

Οι δραστηριότητες της έχουν επεκταθεί σημαντικά, ορίζοντας την Meridian International ως το επιτελείο ενός αποτελεσματικού ομίλου κατασκευαστών έχοντας αποδείξει τις ικανότητες του σε παγκόσμιο επίπεδο στην εξυπηρέτηση πελατών σε όλη την ανταγωνιστική βιομηχανία.

Αυτή η επίτευξη αποδίδεται στη συγχρονισμένη προσέγγιση της βιομηχανίας από τη Meridian International, η οποία ακολουθεί μια διαδικασία συνεργασίας μέσα από την εσωτερική έρευνα και ανάπτυξη, το σχεδιασμό, τις προμηθευτικές προοπτικές και τη λειτουργία των παρακάτω εγκαταστάσεων:

meridian lm
Meridian LM
Εγκαταστάσεις έκτασης 55.000 m2 στη Jinhua, επαρχία Zhejiang, για την παραγωγή μεταλλικών αποθηκευτικών προϊόντων όπως ραφιέρες και συστήματα αποθήκευσης για το γκαράζ.


meridian ljMeridian LJ
Εγκαταστάσεις έκτασης 45.000 m2 στη Shanghai  για τη συσκευασία και το συντονισμό διανομής.
meridian ly
Meridian LY
Εγκαταστάσεις έκτασης 12.000 m2 στην Xinqiao, Shanghai για την παραγωγή όλων των πλαστικών προϊόντων.toolox sanding
TooluxSanding
Εγκαταστάσεις έκτασης 56.000 m2 στην Shengzhou, επαρχία Zhejiang, για την παραγωγή εργαλείων χειρός.yiyang gardening
YiyangGardening
Εγκαταστάσεις έκτασης 16.000 m2  στην Longyou, επαρχία Zhejiang για την παραγωγή εργαλείων κήπου.Αυτές οι δραστηριότητες, σε συνδυασμό με την εμπειρία  της σε διανομή και αποθήκευση εγγυώνται ότι η Meridian είναι ικανή να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση. Η συνεχής εξέλιξη των συστημάτων αποθήκευσης, των εργαλείων χειρός και των εξαρτημάτων της Meridian αποδίδονται στην καινοτόμο έρευνα και ανάπτυξη πρωτοβουλίας που διαθέτει η ομάδα των σχεδιαστών και μηχανικών της. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει την πρωτοτυπία και ανώτερη ποιότητα των προϊόντων, καθιστώντας την Meridian ως μια παγκόσμια δύναμη στην βιομηχανία συστημάτων αποθήκευσης και εργαλείων χειρός.

 

meridesign logo
 
meridesign perioxesΗ MERIDESIGN, τμήμα της Meridian International υπεύθυνο για την έρευνα και ανάπτυξη, ιδρύθηκε το 1998 και διαθέτει υποκαταστήματα σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Γαλλία και Σανγκάη. Σε συνεργασία με  κορυφαίους σχεδιαστικούς οίκους παγκοσμίως, εγγυάται τη δύναμη των προϊόντων της στην παγκόσμια ανταγωνιστική αγορά και εξασφαλίζει την πρωτοτυπία και τη κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της Meridian.

Η MeriDesign, είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει υπεροχή σε θεμελιώδη σχεδιασμό προϊόντων, μηχανολογική καινοτομία, μοναδική ετικέτα και ανάπτυξη συσκευασίας σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη τεχνολογική υποστήριξη.
 
Πλέον, χρησιμοποιεί μια ομάδα με περισσότερους από 30 μηχανικούς και σχεδιαστές που συμμετέχουν στο συντονισμό και την εκτέλεση του θεμελιώδους βιομηχανικού σχεδιασμού και στις συνολικές δραστηριότητες διαχείρισης του έργου.

ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Σχεδιαστική φιλοσοφία:
Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ψηφιακής εικονοποίησης, οι ιδέες γίνονται πραγματικότητα.
Μηχανικός σχέδιασμός: Εκτελεσμένος από τους ειδικούς, εξασφαλίζει πρακτικά το καινοτόμο θεμελιώδες σχεδιασμό.
Γραφιστικό σχέδιο: Αναπτύσσει δημιουργικά και καλαίσθητα αρεστά προϊόντα.
Σχεδιασμός Συσκευασίας: Αποτελεσματικός και στοχευμένος στην αγορά, με εγγύηση στις πωλήσεις.
Συμβουλευτική Προϊόντων: Μια διαδικασία συνεργασίας που ενσωματώνεται σε κάθε στάδιο έρευνας και ανάπτυξης.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

cyclone awardcertificateΒραβείο Σχεδιασμού και Βιομηχανίας
Το 2008, το ψαλίδι κλάδου 
της σειράς Yardsmith έχει βραβευθεί 
από τη Cyclone Industries 
Pty Ltd Design & Industry.

Η TÜV Rheinland Cert GmbH ολοκλήρωσε τη διαδικασία ISO 14001:2004 + Cor.1:2009 και πλέον η Meridian είναι πιστοποιημένη εταιρεία με ISO9001, με αριθμό πιστοποίησης 01 100 085655.


ΠΙΣΩ