ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ DEWALT® by PRAMAC

ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ DEWALT® by PRAMAC

ΠΙΣΩ

DEWALT GENERATORS KEFALIDA

H εταιρεία μας παρουσιάζει άλλη μια μεγάλη αποκλειστικότητα: Την εταιρεία PRAMAC, πρωτοπόρος εταιρεία κατασκευής γεννητριών παγκοσμίως για επαγγελματική και βιομηχανική χρήση. Η εταιρεία μας κατέχει την αποκλειστική διανομή σε όλη την Ελλάδα των γεννητριών DEWALT® που κατασκευάζονται στην Ιταλία από την PRAMAC.

GENERATORS GIA KEIMENOH σειρά φορητών γεννητριών DEWALT® αποτελείται από μονοφασικές και τριφασικές γεννήτριες οι οποίες λειτουργούν άψογα και χρησιμεύουν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος. Αποτελούν τη βέλτιστη λύση για να συνδυάσετε την αθόρυβη λειτουργία με λιγότερα καύσιμα αφού σταθεροποιούν την τάση εξόδου και την τροφοδοσία ισχύος για όλα τα είδη εξοπλισμού. Εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση: ρυθμίζοντας την ταχύτητα σύμφωνα με το απαιτούμενο φορτίο, οι μετατροπείς μειώνουν τον μέσο όρο κατανάλωσης καυσίμου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ PRAMAC

H PRAMAC είναι η κορυφαία παγκόσμια εταιρεία κατασκευής γεννητριών, της οποίας η ιστορία ξεκινάει το 1966, όταν η οικογένεια Campinoti ίδρυσε την L’Europea, εταιρεία κατασκευών που επικεντρώνεται κυρίως στην ιταλική αγορά. Από τότε, η PRAMAC επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα της ενέργειας και της διακίνησης υλικών, αυξάνοντας συνεχώς την παγκόσμια βάση της με μια ευρεία και ευέλικτη γκάμα προϊόντων για να ικανοποιήσει τους πελάτες της με ένα ολόκληρο φάσμα ενεργειακών αναγκών. Στον τομέα των επαγγελματικών γεννητριων η PRAMAC προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη ρεύματος από φορητές γεννήτριες έως και βιομηχανικές εφαρμογές. H PRAMAC όχι μόνο σχεδιάζει, κατασκευάζει και εγκαθιστά μια ολοκληρωμένη γκάμα φορητών και μη γεννητριών από ένα έως 3360 kVA ως στάνταρ παραγωγή, αλλά παρέχει επίσης μεμονωμένες λύσεις που μπορούν να προσαρμοστούν στην κάθε απαίτηση.

ΠΙΣΩ