Κοινωνική Ευθύνη

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Στόχος είναι η αγνή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων, η ανέγερση μιας σχέσης όπου υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνης με το ευρύ κοινό.

Για εμάς, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί κομμάτι μιας μακροχρόνιας στρατηγικής, που προκύπτει από το χρέος της εταιρείας να στηρίζει την κοινωνία, προσπαθώντας να προσφέρει χαμόγελα και αλληλέγγυη στήριξη σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

Σύμπλευση
 
ΠΛΕΥΣΗ LOGO Στελέχη της εταιρείας μας συμβάλλουν σε αυτήν την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που στόχο έχει τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου και την αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης.
www.symplefsi.orgΟλοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων
 
anakiklosi
Συνεργασία με Εταιρεία Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών στα πλαίσια ολοκληρωμένου προγράμματος εβδομαδιαίας διαχείρισης του χρησιμοποιημένου χαρτιού και πλαστικού. Ολοκληρωμένο προγράμμα εβδομαδιαίας διαχείρισης του χρησιμοποιημένου χαρτιού και πλαστικού, με εισαγωγή διαδικασιών ανακύκλωσης σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων.


 Η εταιρεία μας πάντα δίπλα στους συμπολίτες μας

 
help box
Η εταιρεία μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα κοινωνικά θέματα, έχει αποδείξει ότι στηρίζει έμπρακτα τους συμπολίτες της σε κάθε αντιξοότητα και δυσκολία, δείχνοντας έτσι τη συμπαράσταση της όπου υπάρχει ανάγκη. Συμμετείχε ενεργά μαζί με άλλες 62 επιχειρήσεις στη πολύτιμη βοήθεια για την ενίσχυση των πυροπαθών της Αττικής, μετά τις φονικές πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2018. Έστειλε υλικά για την υποστήριξη του σεισμόπληκτου νησιού της Σάμου και συμπαραστάθηκε ενεργά σε κάθε δυσκολία κάθε συμπολίτη μας.