ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ MEDWOOD 2012 & DEWALT®

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Απρ
12
2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ MEDWOOD 2012 & DEWALT®

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ low Τα επαγγελματικά εργαλεία της DEWALT® έδωσαν κάτι παραπάνω από ένα δυναμικό παρόν στην 4η Διεθνή Έκθεση ΜEDWOOD, που πραγματοποιήθηκε από τις 29 Μαρτίου έως τη 1η Απριλίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο  METROPOLITAN EXPO (Αεροδρόμιο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ).

Η συμμετοχή στην MEDWOOD 2012 της ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε., του αποκλειστικού διανομέα των επαγγελματικών εργαλείων DEWALT® στην Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα, δεν δηλώνει μόνο μια ενεργή παρουσία στον κλάδο των ηλεκτρικών εργαλείων, αλλά και την ανάγκη να αφουγκρασθούν από κοντά τους επιχειρηματίες και τον τεχνικό κόσμο από τον χώρο του ξύλου και του επίπλου.

DSC02543 Εμπορικοί επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό κατέκλισαν από τις πρώτες μέρες της έκθεσης το 105m2 περίπτερο που χώρο παραθέτονταν σε εκθετήρια όλα τα νέα μοντέλα της σειράς επαγγελματικών εργαλείων-μηχανημάτων ξύλου DEWALT®. Η εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου αποτύπωνε τον ενθουσιασμό ακόμη και του πιο απαιτητικού χρήστη, ο οποίος διαπίστωνε ο ίδιος στην πράξη την ανωτερότητα και λειτουργικότητα των εργαλείων και συνειδητοποιούσε το πόσο πιο εύκολη θα μπορεί να είναι η καθημερινή του εργασία από εδώ και στο εξής. Ακόμη, σε εξέλιξη βρισκόταν η ενημέρωση του κοινού από έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα για όλα τα χαρακτηριστικά της πλούσιας γκάμας των παρατιθέμενων ηλεκτρικών εργαλείων DEWALT®.

DSC02617 Έτσι πολλοί έσπευσαν να αδράξουν την ευκαιρία για συνεργασία στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής που πάντα προσφέρει η DEWALT® μέσω του αποκλειστικού διανομέα της στην Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα, της ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε.. Η ικανοποίηση για τα νέα επαγγελματικά εργαλεία DEWALT® που κρατούσαν στα χέρια τους οι χρήστες και η αναγνώριση της υπεροχής τους από φορείς του κλάδου του ξύλου, ερχόταν σαν επιστέγασμα των προσπαθειών για την διαρκή και επίπονη αναζήτηση για τις πιο εξελιγμένες και συμφέρουσες λύσεις για επαγγελματίες.

Έτσι, πιστοί στην υπόσχεσή για καινοτομία, αντιμετωπίζουμε την οικονομική κρίση σαν ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη και με γνώμονα την αναμφίβολα μεγάλη επιτυχία στην MEDWOOD 2012, ανανεώνεται το ραντεβού για την επόμενη κλαδική έκθεση.

Για περισσοτερο φωτογραφικο υλικό σχετικα με την εκθεση MEDWOOD 2012 πατηστε εδω.