Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2023

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δεκ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΑ DIAMONDS OF THE GREEK ECONOMY 2023

Diamonds_2022_twitter_01Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ A.E. βραβεύθηκε για 4η χρονιά ως μία από τις 38 δυναμικότερες και υγιέστερα αναπτυσσόμενες κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο της απονομής των καταξιωμένων βραβείων επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of The Greek Economy 2023.

Ακολουθώντας τη βελτίωση των μακροοικονομικών μεγεθών της Ελλάδας, οι επιχειρήσεις, που στοιχειοθετούν την πραγματική οικονομία της χώρας, ανέλαβαν ρίσκο, επεκτάθηκαν σε νέες αγορές, δημιούργησαν πλούτο και στήριξαν το σημαντικότατο ανθρώπινο κεφάλαιό τους.

Ανοίγοντας την Τελετή Απονομής ο Υπουργός Μεταφορών & Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας, αναφέρθηκε στις ρεαλιστικά θετικές εκτιμήσεις όπως αυτές ξεδιπλώνονται για τα επόμενα χρόνια. Νοικοκυριά, επιχειρήσεις, πολίτες και Πολιτεία συνένωσαν δυνάμεις και η χώρα μας πέτυχε υψηλή ανάπτυξη, αναβάθμιση και ισχυροποίηση της οικονομίας. Ειδικότερα, τα δημόσια οικονομικά σταθεροποιήθηκαν, το τραπεζικό σύστημα είναι πιο υγιές, η ανεργία συνεχίζει να μειώνεται, η ποιότητα του πλούτου της ελληνικής οικονομίας βελτιώνεται, οι επενδύσεις και οι εξαγωγές έχουν αυξηθεί πολύ περισσότερο ως ποσοστό στη σύνθεση του ΑΕΠ σε σχέση με την κατανάλωση και το οικονομικό κλίμα βελτιώνεται. Επίσης, ο κύριος Σταϊκούρας δήλωσε ρεαλιστικά αισιόδοξος για το μέλλον, εφόσον όμως παραμείνουμε στην ίδια τροχιά δημοσιονομικής πειθαρχίας και μη εφησυχασμού, καθώς οι κίνδυνοι του ευμετάβλητου γεωπολιτικού περιβάλλοντος, της συσταλτικής νομισματικής πολιτικής που δεν βοηθάει στην πιστωτική επέκταση και του επίμονου πληθωρισμού δεν έχουν ακόμη επαρκώς αντιμετωπιστεί.

Περήφανοι, αισιόδοξοι και εμφανώς ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν στις σύντομες τοποθετήσεις τους κατά την παραλαβή των βραβείων, ενώ δήλωσαν ευθαρσώς την πρόθεσή τους να συνεχίσουν τις προσπάθειες για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα με συνέπεια και αφοσίωση στους στόχους τους.

naytemporiki saloni diamonds 2022 12 16 600px

Συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία με συνεχή προσπάθεια ανάπτυξης. Στα πλαίσια αυτής της ανάπτυξης, η εταιρεία προχωρά σε υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος που αγγίζει τα 8,5 εκατ. ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης, το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί προς τα τέλη του 2024. Το Επενδυτικό Σχέδιο της ΠΑΠΑΔΕΑΣ Α.Ε. αφορά στην αγορά οικοπέδου 23.000 τ.μ. στην περιοχή του Ασπρόπυργου Δυτικής Αττικής και δημιουργία νέας ιδιόκτητης επιχειρηματικής εγκατάστασης logistics center 8.300 τ.μ και γραφείων 1.500 τ.μ., αυξάνοντας τη δυναμικότητα των εγκαταστάσεών της.

Diamonds2022 award 400px

Το σχετικό βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της εταιρείας, Δημήτριος Παπαδέας.

⇾ Δείτε το άρθρο της Ναυτεμπορικής για την εκδήλωση
   ⇾ Δείτε το video με τις δηλώσεις του Προέδρου που προβλήθηκε στο Ναυτεμπορική TV