Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ & Η DEWALT® ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝ:  Η έκθεση που έκανε το γύρο της Ελλάδας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιαν
15
2014

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ & Η DEWALT® ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝ: Η έκθεση που έκανε το γύρο της Ελλάδας!

NTALIKA DEMOΟλόκληρο το 2013 η εταιρεία μας πραγματοποίησε κατά μέσο όρο 8-10 Demo κάθε μήνα στα καταστήματα των πελατών της στην περιοχή διανομής της. Με αυτό το τρόπο παρουσίασε τη χρήση των ηλεκτρικών εργαλείων DEWALT® σε τελικούς καταναλωτές δίνοντάς τους την ευκαιρία να ρωτήσουν τους ειδικούς της DEWALT® για εφαρμογές και εξειδικευμένες απορίες για τεχνικά θέματα χρήσης και συντήρησης των εργαλείων.

Τα Demo είναι μια υπερπαραγωγή, μια κινητή έκθεση των εργαλείων DEWALT®! Όλη η γκάμα των επαγγελματικών εργαλείων DEWALT® παρουσιάζεται επί τόπου στα σημεία πώλησής τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για επίδειξη και χρήση των εργαλείων.
DEMO DEWALT

Παράλληλα οι τελικοί χρήστες που μόλις αγόραζαν κάποιο εργαλείο DEWALT® μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή σε κλήρωση για ένα ταξίδι στη Κρήτη για 2 άτομα. Μετά το πέρας όλων των demo νικητής κληρώθηκε ο Σουργιαδάκης Κωνσταντίνος, πελάτης του καταστήματος λιανικής «ΝΤΕΤΣΙΚΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε.», ο οποίος και πραγματοποίησε το τυχερό ταξίδι.

Η εταιρεία μας κατά τη διοργάνωση των DEMO κατάφερε και ενίσχυσε τις πωλήσεις των σημείων λιανικής με τη σημαντική εμπειρία της DEWALT® σε μεγάλα events, η οποία είναι και μέγας χορηγός του MOTOGP, ενώ ευχαριστεί τα συνεργαζόμενα καταστήματα για την άψογη συνεργασία.